Predsednik republike je vročil Jabolko navdiha zaposlenim na področju dejavnosti komunalnega gospodarstva

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor je 15.7.2020 v Vili Podrožnik zaposlenim na področju dejavnosti komunalnega gospodarstva vročil repliko Jabolka navdiha.

 

Zaposleni na področju dejavnosti komunalnega gospodarstva so bili v času nedavne epidemije koronavirusne bolezni nepogrešljivi in dela niso odložili niti takrat, ko je večina države obstala. S tem so bili tudi pomemben in zanesljiv člen pri preprečevanju širjenja okužb.

 

Zaposleni v javnih in zasebnih službah zagotavljate, da vse deluje, kakor da ne bi bilo posebnih razmer – zaradi vas imamo vodo, elektriko, internet, ulice so urejene, ceste varne,« je zapisano v utemeljitvi Jabolka navdiha, ki ga je marca letos virtualno podelil predsednik Republike Slovenije Borut Pahor vsem, ki so skrbeli, da je v času epidemije življenje vendarle teklo naprej.

 

V znak hvaležnosti za njihov nenadomestljiv prispevek v času premagovanja epidemije je predsednik republike zaposlenim v dejavnostih ravnanja z odpadki, oskrbe s pitno vodo, odvajanja in čiščenja odpadne vode, urejanja in čiščenja javnih površin ter pogrebne in pokopališke dejavnosti vročil repliko tega priznanja.

 

Posebne slovesnosti so se udeležili prav zaposleni v dejavnostih komunalnega gospodarstva, ki so se v času trajanja epidemije na svojih področjih posebej izkazali. Med njimi so bili tudi trije naši vzdrževalci: Bauer Sašo, Marjan Dresler in Renato Lang.

 

 

 

 

 

 

 

Ogledate si lahko tudi prispevek oddaje 24ur

15.07.2020 – Predsednik republike vročil Jabolko navdiha komunalnim delavcem